Mat- och resemässa i Borås

I lördags var jag på en fantastiskt trevlig mässa i Borås, Resor och mat. Ett 50-tal utställare hade samlats på Åhaga för att dela med sig av restips och mat från olika länder. Man kunde lyssna på föredrag från bl a kryssningar och safari samt om mat i Italien med Alexandra Zassi. Det gick även att köpa mat till förmånliga priser.  Jag passade också på att intervjua några avresearrangörerna när jag fick tillfälle, för det var fullt av folk i montrarna hela tiden. Håll utkik här i bloggen så kommer jag snart att berätta mer!


I Resias monter kunde man gissa hur mycket resväskan vägde och vinna massor av fina priser. Här kunde man också passa på att boka sina resor då det var fullt av reserbjudanden! Var jag inte ressugen innan så har jag definitivt blivit det nu!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

3 Responses to Mat- och resemässa i Borås
 1. Mr G Svara

  Jag var där och kan bekräfta att det var en fantstisk mässa! Kombinationen av mat och resor var verkligen jättetrevlig. Hoppas ni gör det igen för vi kommer gärna tillbaka!

  • hallin Svara

   Mr G:
   Vad kul! Visst var det en bra mässa! Jag hoppas verkligen att det blir en ny mässa nästa år!

 2. [...] att vår krona stärks och dollarkursen sjunker så blir USA allt mer populärt. När jag var på resem... blogg.resia.se/2011/02/12/usa-med-swansons

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.