Tips från barnfamiljen i Thailand

Här kommer en sista hälsning från Ami (f.d. anställd) och hennes familj där hon delar med sig av några praktiska tips för barnfamiljen som reser till Thailand.

Vägbelysning lyser med sin frånvaro på de flesta ställen och det kan kännas ganska läskigt att gå på vägarna i mörkret. Häng på några reflexer på barnvagnen så syns ni bättre. En liten ficklampa kan vara bra att ha med sig eftersom det är strömavbrott i snitt varannan dag och ibland är det mindre kul att famla sig fram i mörkret på hotellrummet.

Reser du med små barn så ta med bärsjal eller BabyBjörn, mycket smidigare att ta sig fram på stranden eller när ni shoppar. På restaurangerna finns det ibland barnstolar, men tyvärr fungerar dessa mindre bra för de minsta barnen eftersom de är jättestora inuti. Antingen får man ta med handdukar och pallra upp barnen med eller ta med en liten dyna hemifrån. Missa inte heller spjälsängskudden hemifrån, de som finns här på hotellen ser ut som små fotbollar.

Att lämna in sina kläder på tvätt i Thailand är superbilligt. Passa på att lämna in all tvätt innan hemresan så får du allt tillbaka i prydliga inplastade staplar och slipper sand i resväskan och tvätt hemma.

Vi tackar Ami och hennes familj för alla värdefulla tips som hon har delat med sig av!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.