Barcelona – se fotboll

Eftersom jag själv inte är särskilt sportintresserad och att skriva om Barcelona utan att nämna Camp Nou går ju bara inte! Därför hörde jag med vår expert på fotbollsresor, Anders Berggren (f.d. anställd)Resia i Linköping om han kunde berätta mer.

Hans första kommentar när jag frågade var; räcker det med WOW? Det är verkligen något alldeles extra att se fotboll på Europas största arena som tar cirka 98 000 åskådare! Biljetter till matcherna kan vi på Resia hjälpa till att boka. De kostar från 420:- och uppåt beroende på vilka platser du väljer. Förutom att se en fotbollsmatch så rekommenderar Anders att gå på en rundvandring som kostar cirka 200:-. Man får gå in på planen, se omklädningsrummen, presskonferensrummet, mixade zonen, museumet mm mm.

Jag har ännu inte planerat min Barcelonaresa men jag har förstått att en fotbollsmatch på Camp Nou är en upplevelse utöver det vanliga?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.