Kryssning – lyx eller budget

Är du precis som jag sugen på en kryssning så kommer här två tips, lyx och budget!

Budget – Kryssa från Skandinavien
Om du aldrig har kryssat tidigare och är sugen att ”prova-på” så rekommenderar vi kryssningarna som utgår från Stockholm och Köpenhamn. Under en 4-dagars kryssning från Stockholm kan du besöka både Tallinn och St. Petersburg samtidigt som du får ta del av allt som en ”lyxkryssning” innebär med fantasisk mat, aktiviteter och underhållning. Du betalar inte mer än 1000:-/dygn per person. Jämför det med vad en övernattning på ett ”vanligt” hotellrum kostar!


Lyx – Azamara Cruises
Om du söker en kombinationen av spännande destinationer och vackra fartyg samtidigt som du reser i otrolig komfort så ska du välja Azamara Cruises. Fartygen är mindre, tar endast 700 gäster och kan lägga till i hamnar som de större fartygen inte kommer in till. Kryssningstempot är lägre, du kan få möjlighet att uppleva destinationen även på kvällstid. Atmosfären är avslappnad och informell, samtidigt som servicen och faciliteterna är i toppklass. I sommar kan du kryssa i Medelhavet från t ex Barcelona och uppleva Ibiza, Grenada, Gibraltar, Sevilla och Lissabon. I en hytt med balkong så kostar kryssningen cirka 3.000:-/dygn per person.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.