Populärt med kryssning!

I förra veckans nyhetsbrev så ställde vi frågan om vad man helst vill uppleva under 2011.

Alternativen var;
• En skön kryssning
• Charter till Sri Lanka
• Rundresa i Kina
• Kultur & spa i Östeuropa
• Exotism i Jordanien

42%, nästan hälften,  svarade att de helst ville uppleva en kryssning. Det är inte så konstigt då allt fler har upptäckt hur bekvämt och prisvärt det är. Utan att behöva packa upp eller ner under hela resan så upplever du en mängd olika resmål. Allt fler har också upptäckt hur prisvärt det är. För cirka 1000:-/dygn ingår både boende, mat och aktiviteter i priset.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

2 Responses to Populärt med kryssning!
 1. Eva Adriansson Svara

  Hej…Har kryssat fler gånger och utbudet av rederier är stort.Grekiske övärlden är så vacker,och känslan att gå ut av båten i Caribien var fantastisk.Royal caribien är toppen att kryssa med på alla sätt.Första gången trodde min man det var bare äldre gråhåriga tanter med alla diamantene,men efter det har det blivit många kryssningar.

  • hallin Svara

   Eva:
   Vad härligt det låter! Ja, jag tror många har den ”fördomen” om resenärena ombord! Kul att höra att den inte infriades!!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.