Boka en nyåresa utomlands

Idag är det många som väljer att boka en nyårsresa eller en nyårsweekend. Jag är hemskt förtjust i ”hemma-jularna” och har ännu inte vågat ta steget. Men vet ju aldrig, ju större barnen blir desto ”lättare” känns det att faktiskt kunna fira julen någon annanstans än hemma. Nyår däremot skulle jag gärna åka bort och fira. Jag skulle då välja en storstad och allra helst New York.

Jag läser hos Vagabond att det är på Times Square det händer. Här kan du räkna in det nya året tillsammans med hundratusentals personer som vallfärdat till staden. Det är en gatufest utan dess like, och det gäller att komma dit i tid. Hela världen blickar mot torgets bländande ljus och den otroliga energi gästerna ger när högtalarna traditionsenligt räknar ner. Då det är fullt av folk så tipsar Vagabond om att hålla koll på varandra samt att boka bord i god tid innan.

Tja, vem vet, nästa år kanske det är jag som står och trängs på Times Square och räknar ner till 2012!

Boka jul- och nyårsresan här

2 Responses to Boka en nyåresa utomlands
  1. maja Svara

    🙂 du menar väl 2012 hoppas jag.
    Firade själv nyår i Paris för några år sedan. Hela frankrike gick man ur huse för att äta middag ute på lokal och sedan ta sig ner till Eifeltornet. Det var så magiskt och häftigt att fira in nyåret vid ett upplyst eifeltorn. jag rekomenderar att den som inte vill resa långt men ändå fira nyår utomlands. Res till Paris och fira nyår där. Helt fantastiskt!

  2. hallin Svara

    maja:
    Ha ha, ja det menar jag förstås. Hade fullt upp där med kalkonen : ) Vilket bra tips! Ja, jag hoppas att jag får fira nyår i en storstad snart, 2012 eller kanske 2013 : )

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.