Påminnelse – Tävling

Förra veckan lade jag upp en tävling här på bloggen där vi önskade få tips och förslag från er vad vi ska skriva om. Mängder av bra tips har kommit in! Tävlingen slutar imorgon 22/12 så ännu finns tid att vinna en fin ståltermos.

Tävlingen är avslutad!

Lämna ditt bidrag bland kommentarerna här i inlägget. Vinnarna meddelas här i bloggen så fort tävlingen avslutas.

Passa också på att ta en titt på kommentarerna under julklappsrim om du planerar att ge bort en upplevelse i julklapp!

3 Responses to Påminnelse – Tävling
 1. Mona Engström Svara

  Berlin är en stad som är ett måste ses och uppleva.

 2. Owe Nordin Svara

  Mpumalanga i nordöstra delen av Sydafrika är inte bara Krugerparken utan också den fantastiska Panoramaturen via God’s Window, utan motstycke.Blyde River Canyon, vattenfall och den gamla guldgrävarstaden Pilgrim´s Rest. På vägen dit passerar man Grasko med ”The Big Swing”, världens största slänggunga och en adrenalinkick

  • Owe Nordin Svara

   Sorry texten spökade till sig – så här skall det stå:
   Mpumalanga i sydöstra delen av Sydafrika är inte bara Krugerparken utan också den fantastiska Panoramaturen via God´s Window, Blyde River Canyon, vattenfall och den gamla guldgrävarstaden Pilgrim´s Rest. På vägen dit passerar men Graskop med ”The Big Swing”, världens största slänggunga och en adrenalinkick utan motstycke.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.