Juklappstips till den resglade

smartasaker.se finns flera bra julklappstips för den som gillar att resa. Om man som jag, har svårt att få igen väskan, iallafall på hemvägen, så är de här vacuumpåsarna riktigt bra. Du lägger ner sakerna och drar ut luften och genast har du fått ett smidigt och platt paket. Om du känner någon som reser till USA, Kina eller andra ställen där det blir mycket shopping så kan en bagagevåg vara en bra sak för at slippa betala övervikt på flyget. Till affärsresenären som behöver nyputsade skor kan ett sådant här skoputskit passa. Här finns även plast för ett par extra skor. Att vara ren om händerna är viktigt för att slippa onödiga bakterier. Då kan ett etui med tvålblad vara en bra julklapp.

2 Responses to Juklappstips till den resglade
  1. Anna Olsén Svara

    Hej! Kan du inte tipsa om ovanliga och intressanta saker att göra i Sverige? Jag tycker det är svårt att hitta annorlunda aktiviteter. Det blir mest de som man kan läsa om på turistbyråernas hemsidor (och som alla andra gör).

  2. hallin Svara

    Anna:
    Det är ju en jättebra idé. Vi har resebyråer på cirka 50 orter och jag är säker på att många av våra säljare har flera bra tips. Jag antar att det är ett tävlingsbidrag?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.