Träna på semestern?

Vi har frågat våra kunder om de vill kombinera sin resa med träning. Det var överraskande många som ville röra sig under semestern. 20% svarade att de absolut ville träna och 58% tycker att lite lagom träning kan passa för semestern. 22% säger nej till träning.

När jag är ute och reser så brukar min träning bestå av promenader. Älskar att gå upp på morgonen, passera stranden, gå vidare genom gatorna och se byn vakna upp. Avslutar på det lokala bageriet för färskt bröd som jag tar med mig till frukost med resten av familjen. Är jag på storstadssemester så tar jag alltid bekväma skor med mig för att kunna ta mig till fots för att se alla sevärdheter.

Hur är det med dig? Tränar du på semestern? Och isåfall på viket sätt?

5 Responses to Träna på semestern?
 1. asasasa Svara

  sds

 2. Staffan Svara

  Jag åker mest på sportresor, typ skidor och vandringsresor, så då har man ju sporten inkluderad. Men det är ändå skönt att ta en prommo på kvällen efter man sportat, särskilt om man haft pjäxor på fötterna hela dan.
  Jag brukar leta upp byns kyrka och besöka den, det är ett rofyllt och ofta vackert ställe för återhämtning, särskilt i små franska byar i alperna.

 3. Lena R Svara

  Jag har aldrig varit på någon ren träningsresa men blivit tipsad om att åka på sådan då de generellt är väldigt välarrangerade och man ska få mycket resa/upplevelse/socialt i paketet. Hört vänner som är väldigt nöjda efteråt och fått massa nya vänner inte minst. Kommer nog göra en sådan resa någon gång.

  När jag själv är iväg på resa, oavsett typ så rör jag mig bara i vanlig förflyttning som erbjuds. Shopping, simning i strandkant, vanligt stros osv. Det är rätt så skönt att koppla av det där med tränings-tänket just då tycker jag. Det tillhör min vardag så då är det skönt att bara låta en dag komma och bli som den blir.

 4. hallin Svara

  Staffan:
  Vilket bra tips där med kyrkorna. Härligt med lite lugn & ro bland allt sportande!

  Lena R:
  Jag har heller inte varit iväg på en träningsresa men jag skulle mycket väl kunna tänka mig en vecka med Yoga och Pilates. Annras är det väldigt härligt att bara ta det lugnt och njuta på semestern!

 5. Jessika Svara

  Jag håller med om promenaderna. För något man gör oavsett var man är så är det att gå runt; i shoppingcentrum, på marknader och bland alla andra sevärdheter!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.