Nobelfest!

Kan tänka mig att flera av er sitter bänkade och tittar på Nobelfesten på TV. Jag tycker framförallt det är kul att se alla vackra klänningar! Vi frågade våra kunder hur de villa fira Nobelfesten. 15% svarade att de gärna ville vara på plats och 10% att de hellre firar hemma.

Hur är det med dig? Tittar du på Nobelfesten idag på TV?

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

2 Responses to Nobelfest!
  1. Pluto Svara

    Nej det lägger jag inte tid på. Alldeles för stelt för min smak. Men jag uppskattar att det finns. Och jag läste här i bloggen någonstans att man kan äta på porslinet och av menyn… det skulle jag kunna tänka mig däremot.

  2. hallin Svara

    pluto:
    Ha ha, nej, vi är alla olika! Servisen är verkligen vacker!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.