Gifta sig i Las Vegas

Vår resesäljare Ingrid i Strängnäs var blixtsnabb att svara på en fråga bland kommentarerna om hur man gifter sig i Las Vegas.

Först och främst så måste du vara myndig. Kontakta Skatteverket/Folkbokföringen för att få id-bevis som är översatt till engelska. I Las Vegas så kontaktar man Marriage Licence Bureau för att ordna bröllopslicens. Det tar några minuter och kostar 60 USD. Licensen lämnas till Skatteverket vid hemkomst för att vigseln ska bli giltig. Byrån har öppet 8.00-00.00 så vill man vara spontan mitt i natten så går inte det längre!!! De flesta kapell i Las Vegas brukar kunna ordna vigslar samma dag.

Vill man planera sitt bröllop så kan man besöka siten: http://www.visitlasvegas.com/vegas/play/weddings för att få mer information. Här kan man också boka paket som inkluderar fest, styling och limousine.

Har du gift dig i Las Vegas och vill berätta mer? Hör av dig här i kommentarsfältet.

2 Responses to Gifta sig i Las Vegas
  1. Lotta Svara

    Hej – och tack för snabbt svar med bra information. 🙂

    /Lotta

  2. hallin Svara

    Lotta:
    Vad fint! Nu hoppas jag att du hittar den du ska gifta dig med : )

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.